Trötter

Är ruggigt trött idag, tror det är både väderväxlingen och den trista månatliga åkomman som gör mig extra urlakad. Knappt att kaffe hjälper.

Hur mår ni?

Ett fång med rosor på bordet kanske inte gör mig piggare men vackert är det i alla fall. Dessa fyndades igår på Bahaus för 10 riksdaler!

Var på ett kundbesök igår kväll inför ett inredningsjobb jag ska göra som kommer bli riktigt skoj. B la ska de två sönerna få nya rum så i eftermiddag tänkte jag titta närmare på just pojkrum som kan vara en utmaning om man inte vill ha ett hysteriskt Disneyrum i gälla färger…

Titta gärna in då!

Nu ska jag försöka få ordning på hår och fejja. Hade inte tackat nä tillKicki Burmans hjälp en sån här morgon. Har ni kollat in hennes bra tips på allt från hudvård till hur man stylar sig snajdigt.

Har börjat göra hennes snygga hästsvans som hon tipsade om häromveckan.!

Tack Kicki 😉

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej vacker!
    Här är en till som är trött.. Att vara sjuk tar verkligen på ens krafter. Jag har inte ens orkat äta på typ en och en halv dag.. Eller jo, igårkväll åt jag en halv apelsin för att försöka få i mig lite vitaminer, haha..

    Nu måste jag fortsätta att vila. Känns som om att det är det ända jag gör! Haha
    Kram <3

Lämna ett svar