Regn,sol,regn,regn,soool

Hola på er amigas!

Har tagit lite paus från bloggandet. Igår firade jag 17 år som mamma. Det ni.

Igår sken solen en liten stund sen öppnade sig the sky och vräkte ner världens syndaflod över oss..

Okej,här skulle en fin strandbild dykt upp men istället får vi nöja oss med vår lille badpojke- notera the comercial pose 🙂

Solen tittar fram mellan regnskurarna och vi springer mellan hotellrummet och solstolen för att lapa de få strålarna som bjuds. Gah, just därför jag ALDRIG annars köper en charterresa hit dessa månader…Europa suger så här års- faktiskt!

Hatar att frysa som sagt, svälter hellre…

Internetet är inte vad jag önskat så tillsvidare får ni nöja er med ett par halvmediokra rapporter innan den ultimata deklarationen som kommer- var så säker…

Kolla min instagram annars så länge. Nu ska vi käka egenlagad musselsoppa. YUM!

Ha en förträfflig Fredag annars mina vänner. Vi ses.

You may also like

4 kommentarer

  1. Tråkigt med regn på solsemestern, men tyvärr händer det. Kommer ihåg ett år när vi var på Mallorca en vecka i juli. Då hade vi TRE soldagar!!! Resten av tiden var det mulet och det t o m ösregnade en dag 🙁 Då va jag inte glad, och sedan dess har jag satsat på Turkiet och Cypern som är betydligt solsäkrare.
    Hoppas ni får njuta av lite mer sol fortsättningsvis!

  2. Mellan regnskurar har du sol, och vi har, ja just det snö! Det kommer säkert finnas en hel vecka till med tanke på minusgraderna. Visst är det vackert och visst blir det halt, och det händer en del olyckor, så snälla ta det lugnt, ni kommer fram.

    Januari är ju en vintermånad liksom februari, har vi tur kommer våren i mars, men då ska vi ha tur. Nåja lite kul är det för barnen som nu eventuellt kan åka pulka, det unnar jag alla små och stora som älskar vintern.

    Må så gott från Österlen/MH

Lämna ett svar