The East

Hej hej!

Tänkte inleda med nåt tralligt Fredagen till ära men kom liksom av mig…

Har precis läst Annika Duckmarks inlägg och känner ungefär på samma sätt som när jag hörde radioprogrammet om verklighetens ”Lilja 4ever” härom dagen- en frustrerad ilska och sorg över orättvisorna som drabbar miljontals människor varje dag på olika sätt.

Försöker vara så medveten jag kan i mina val av vad jag äter, köper, stödjer osv. och ändå räcker det inte till…

En kan inte göra allt men alla kan göra något.

Såg en otroligt bra film på Nyårsdagen som b la handlade om en miljöorganisation kallad The East som utför olika hämndaktioner på storföretag som orsakat människor & miljö mycket lidande.

The East – se den!

Vi ses lite senare under dagen, tror jag bestämt…

You may also like

Lämna ett svar