Nya matvanor

Ännu en D-vitaminsdag i Skåneland spetsad med vårvindar från Sydeuropa!

Det skålar jag på med en proteinmilkshake- min nya diet. Medicineringen på Concerta har haft en mindre bra biverkning. Total apitilöshet!

Mår konstant lite illa och känner absolut inte för att stoppa nånting i truten mer än att dricka. Det löser jag numera med smoothies gjorda på proteinpulver eller som idag Nutrilettshake & banan.

Rätt gott och så tar bananen bort den där skumma bismaken såna där dietshakes tyvärr oftast har.

Min kompis Annika som snart öppnar en Juicebar i Malmö kan massor om nyttig, vegetarisk & ekologisk föda så jag får helt enkelt gå i skola hos henne om jag inte ska tyna bort fullständigt 😉

Nu en lunchshake i solen! Ha en förträfflig dag tillsvidare. Ses sen.

You may also like

5 kommentarer

   1. Aaah, jag misstänkte det! Jag har en kompis vars son har både ADHD och Tourettes. Vet att han åt just Concerta som barn, men nu tror jag inte att han medicinerar längre. I min enfald trodde jag att man inte behövde medicinera för alltid och det gör man kanske inte heller? Har du alltid medicinerat? Kan du inte göra ett inlägg om ADHD? Tror att många skulle tycka att det var intressant!

    Kramar!

     1. Aha, ok! Hur märkte du av den? Har förstått att det kan vara besvärligt att få en diagnos. Föregås ofta av en massa andra piller i onödan! Skönt att du nu vet vad saker och ting beror på! <3

      Härlig torsdag på dig!

      Kram

Lämna ett svar