Webshopnytt

Målar för första gången på evigheter och det känns underbart roligt igen!

Efter en lång deppig tid med orkeslöshet tappade jag sugen för allt vad inredning och skapande stavas men nu tycks inspirationen komma åter. En angenäm känsla det där.

(null)

Har uppdaterat webshopen med lite nytt och snart lanseras även en annan nyhet. Mina handmålade möbler kommer fortfarande vara ett stående inslag men i en annan omfattning då många väljer att lämna in sina möbler för ommålning.

Här hittar du till Silverhomes webshop!

Nu ska jag fortsätta måla på de nya möblerna. Ses sen för en liten rapport. Kram på er och ha en fin Tisdag så länge! ❤️

You may also like

2 kommentarer

    1. Det har varit ett problem som jag håller på att lösa. Dock kan jag ha missat att uppdatera frakten på vissa produkter, hör bara av dig om det gäller någon vara du är intresserad av så fixar jag det. Ha en fin dag och tack för din synpunkt ❤️

Lämna ett svar