Vårlängtan & sånt

Influensa 2017 är tydligen inte att leka med. Jag har legat avliden sen i förrgår med feber och enorm ledvärk. Att ett virus kan göra en så ynklig. Känns som jag blivit manglad av ett sånt där militärfordon som har rullande medar, vad kallas de nu igen? Ja ni förstår. En manglad känsla i alla fall.

Nä nu vill jag ha vår…Då ska jag ta ut min Bettan och ha cykelpickninck i ett vitsippehav nånstans i våra vackra bokskogar. 

Jag har verkligen tagit tillfället i akt och vilat för en gångs skull och därmed hunnit reflektera över vad jag vill göra framöver. Är fylld av ny inspiration som jag vill dela med mig så fort jag fått lite mer ork över. När man blir sjuk blir man genast medveten om hur bra man har det när man är frisk. Allt man kan göra som t ex  en så enkel sak som att obehindrat gå och handla för att dassapappret och mjölken är slut. 

Apropå det så är det slut. Undrar om jag orkar mig ut och åtgärda detta…?

Vi ses i alla fall senare.

Ha en skön söndag. ❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Den där influensan låter brutal! Hoppas att du mår bättre nu!
    Btw, måste berätta att jag rensat ut kryddlådan, godisskåpet (alla har väl ett sånt?!?), en del av badrumsskåpet, en del av sonens garderob och lite annat smått denna veckan – känns såå härligt att rensa!
    Många krya på dig-kramar

    1. Åh, härligt att höra om ditt rensande. Visst är det befriande? Stor kram på dig ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *