Vårtecken!

Hej Tisdagsgryning!

Börjar rentav gilla den här jetlagen. Går och lägger mig 19.30 och vaknar 05.30. Det blir tio härliga timmar det och dessutom hinner jag dricka kaffe och gå en PW innan de andra ska gå upp. Så himla bra!

(null)

Blev aningen mållös av inre lycka när jag möttes av detta ljuvliga vårtecken som nu nått den lokala Kvantumbutiken. Att frossa i fröer hör Februari till och att äntligen få börja planera sommarens trädgårdsprojektet. I år ska jag odla ännu fler kryddor och försöka mig på chili då jag blivit löjligt hooked sen Thailandsresan. Vill ha chili i ALLT!

Vad har ni för fröfavoriter?

Nu lite mer kaffe och sen måla på nya pinaler!

You may also like

2 kommentarer

  1. …Än så är det långt till vår…Snart kommer min syster från Höllviken att prata om krokus, snödroppar och vintergäck i sina rabatter medan snön ligger metertjock här.Samma visa varje år, hon älskar att reta mig. Bara att bita ihop och fortsätta skotta – det vill ju inte sluta snöa här 🙁
    Kram Viveka

Lämna ett svar