Hej Februari hej ny frisyr

Första Februari, smaka på den…låter så ofantligt mycket bättre än Januari! Och så är det en kort månad dessutom. Hipp hipp hurra!

Det har jag firat med ny frisyr!

(null)

Mitt hår var i bedrövligt skick och trots längder som letade sig ner mot midjan så var det fult, spretigt och alldeles tunt. Så jag klippte helt sonika av en decimeter eller nåt…och så en liten lugg på det. Fast inte en sån matta som jag hade innan utan mer Brigitte Bardot spretig…

Min jetlag gör att jag vaknar 05 var morgon nu och är svinhungrig så jag och Stella, som också vaknade, klev upp och stekte pannkakor. Har ätit för kung och fosterland vill jag lova. Men himla gott var det.

Jahapp, ska röja undan lite här medan ork finns. Vi ses under dagen. Skön Söndag på er så länge! ❤️

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar