TÄVLA&VINN fina servettringar

Då tycker jag det är hög tid för en TÄVLING igen, eller vad säger ni?

Inget förhöjer väl en utsökt middag som en vacker dukning, hävdar jag som tycker att pimpningen är det roligaste med att bjuda till fest 😉

Dessa vackra servettringar från SIA , numrerade 1-6 kommer förhöja middagarna framöver och passar förträffligt bra till vår vintagestil.

Nu har även du chansen att vinna ett set om de vackra servettringarna!

För att vara med och tävla behöver du bara berätta vem du skulle vilja bjuda på middag om du vann.

TÄVLINGEN pågår till på Torsdag kl 21.

Buena Suerte!

Ses senare mina fina. Kram.

You may also like

9 kommentarer

 1. Jag skulle vilja bjuda min älskade syster på middag! Tyvärr bor jag i nordligaste Sverige och hon i sydligaste delarna av vårt land, så därför kan vi inte ses så ofta som vi skulle önska. Jag skulle vilja bjuda henne på en trerätters-middag som påminner om middagarna vi hade tillsammans i vår barndom. Till förrätt skulle det nog bli en toast med gravad lax och en klick räkröra ovanpå. Till huvudrätt givetvis älgfärsbiffar, som vår kära mor gjorde dem, mandelpotatis, gräddsås med svamp och rårörda lingon till. Efterrätten blir hjortronparfait och mandelflarn, serverades ofta när vi hade släktmiddagar i hemmet.

  Vi skulle äta och njuta, prata många barndomsminnen, bara må gott och rå om varandra! Vi har förundrats många gånger att det är så olika saker vi syskon minns från vår barndom, vissa saker har min syster glömt bort och andra saker minns inte jag. Men många härliga minnen har vi, fotoalbumen från den tiden finns givetvis också med.

 2. Hej! De där var ju jättefina! Jag älskar att duka fint så jag hoppas på vinst!

  Jag hade nog velat göra lite som Skavlan och bjuda in en salig blandning. Så om Barack Obama, Gudrun Schyman, Beyonce, Zlatan och Laleh vore lediga säg på lördag så vore de hjärtligt välkomna.

  Hoppas de gillar tapas.

  Kram /iris

 3. Välkommen hem, hoppas att du haft en underbar semester! Kanske skulle passa på att bjuda dig på middag nästa gång du är i Oskarshamn! Eftersom vi är 6 i familjen passar det bra att duka med när ”bara” familjen är hemma.. Annars har jag 3 tjejkompisar som jag har känt sen vi gick i andra klass, snart 30 år! Vore kul att snart få till en middag med dom. Kram från Småland.

 4. WOW…detta är för mig !!!
  Vi är ett gäng gamla arbetskamrater som har träffats på god mat och gott att dricka, i 30 år till sommaren.
  Vi kallar oss 6-Klubben, för att vi är sex stycken.
  OJ OJ OJ vad mycket kul vi har haft under årens lopp.
  Förr festade vi och reste ihop mer, nu tar åldern ut sin rätt
  och det är lugnare, men fortfarande lika kul.
  Hälsningar Skaune

Lämna ett svar