Februari nalkas…

God angenäm Lördag, på er!

Börjar sakta men säkert vända tillbaka dygnet men igår efter en tidig middag somnade jag vid 19 tiden och vaknade 05.20. Då tidiga morgnar aldrig varit min trudelutt så är det en trevlig överraskning att vakna i gryningen utvilad och nöjd.

(null)

(null)

(null)

Har inte mer än hunnit hem innan jag börjar spåna på förändringar här hemma. Har ju dessutom ett helt showroom att ta itu med och inreda. Jippi.

(null)

(null)

(null)

Foto: Tess Fine

Country Chic har alltid varit min grej gärna med en Shaker twist men får alltid känslan att det aldrig är tillräckligt ”fint” i inredarkretsar…fast det skiter jag blanka farao i 🙂 . Nu vänder vi strax blad i almanackan och då inleds kultiveringsmånaden Februari och butikshyllorna kommer sköljas över med årets underbara fröer för rabatt & land. Längtar så det gör ont i hela själen!

Har massor av country garden planer som jag vill sätta i verket så fort vi har barmark igen…

Har ni några projekt på våragendan?

Nu ska jag fixa mitt solblekta och alldeles för långa hår. Intresserade får se sen 🙂

Skön Lördag på Er! ❤️

You may also like

Lämna ett svar