Bloggar från sängen

God förmiddag på er!

Det var ett märkligt och aggressivt virus som hittade till mig för jag lider trots vila fortfarande av en vedervärdig huvudvärk.

Har en presentation att färdigställa till Fredagens avslutande FUB innan val av inriktning på Hvilan som startar den 4:e september…

Så jag passar på att säga hej till er eftersom det var tyst ifrån mig igår. Förlåt.IMG_3378Vi kan fortsätta kika på en av de underbara studiebesöken vi gjorde i Torsdags på Österlen. Ett ställe jag blev tipsad om och som jag kört förbi hundratals gånger är En liten bit av Medelhavet som ligger i Hammenhög.

Verkligen en liten grekisk oas mitt i den skånska myllan!

IMG_3372 IMG_3373 IMG_3374 IMG_3375 IMG_3376 IMG_3377 Familjen som driver den har skapat en liten delikatessbutik med oliver, oljor och kryddor från Grekland samt massor av charmig rustik keramik blandat med annan trevlig inredning i förbutiken som du kliver in direkt från gatan. I den prunkande bakgården trängs alla tänkbara medelhavsväxter med trädgårdskonst och små sittgrupper som inbjuder till en kopp kaffe i solen.

Så inspirerad av denna pittoreska lilla trädgård!

Jag längtar till en heldag på kolonin nu med grillning, påtning och hela konkarongen.

Måste bara bli helt kurant först.

Hoppas ni har det bra, är krya och finner livet helt okej trots skolstart, jobb och det där som ingår i ekorrhjulet.

Ses igen.

bloggsignatur

You may also like

1 kommentar

  1. Stackars dig som fått så otrevligt virus, trots vi har fint väder. Men risken finns det kommer en hel del vi har fått för lite sol i sommar.
    Där är underbart i Hammenhög tittar ofta in hos ägarna som är så trevliga. Man finner sån ro där också.
    Kram och krya på dig/MH

Lämna ett svar