Knarkar igen…

Hej på er fina läsare!

Ursäkta sent inlägg men har haft lite jobb att ta itu samt ett jätteskoj samarbetsmöte som jag strax ska berätta mer om.

Men först vill jag bara deklarera att jag har börjat medicinera igen…Fick ett nytt ”knark” utskriven förra veckan men har inte vågat ta den förrän idag.

Ni vet ju hur galet dåligt jag mådde förra våren när jag började på concerta och var helt enkelt tvungen att avbryta medicineringen.

Nu hoppas jag att Elvanse ska vara något för mig som utöver ADHD har bekymmer med min sköldkörtel, varför jag tvärt slutade med gluten och så gott som allt socker förra året.

Lovar, det är ingen smygreklam för denna produkt utan enkom upplysning och jag vill gärna veta om någon av er har haft erfarenhet av denna medicin.

Kommer uppdatera er hur det går. Kanske det kan hjälpa någon i medicindjungeln.

Nu ska jag pyssla med ett projekt jag satt igång med.

Ni får snart se vad det är.

Glöm inte att ni kan vara med och tävla om biljetter till Disney on Ice.

You may also like

7 kommentarer

  1. Har du kontrollerat ditt kortisol? Dina näringsvärden? Provat naturligt sköldkörtelhormon?
    Skickade mina näringsprover till Tyskland.

    Bra beslut att sluta med gluten.

    Lycka till och hoppas det blir bättre!

    //Ina

    1. Hej Ina,k
      jag har faktiskt inte kollar kortisolet men misstänker skarpt att binjurarna är utmattade och säkert därmed låga kortisolnivåer…
      inte testat grishormonet, verkar lite läskigt med animaliskt framställda mediciner men jag har hört att det ska fungera så mycket bättre än de syntetiska alternativen…

      Hoppas så att denna adhdmedicin inte kommer strula mer med min sköldkörtel…
      Har du fått adekvat hjälp?

      Kram M

  2. Usch ja, mediciner på gott och ont men det kan ju behövas så inte livet helt kantrar för oss.Har också bekymmer med olika reumatikermediciner, men man måste ju för annars tar de där över kroppen, och bryter ner den. Har ingen erfarenhet av någon sådan medicin, så hoppas du ska tåla den, jag vet inga piller som inte har biverkningar.

    Varför har vi fått snö igen, jag som är mätt på det, men snart så har halva januari gått, tack för det.

    Kram/MH

  3. Där ser man… då får du väl säga som Thomas DiLeva ” tar du vad jag tar så ser du vad jag ser” hehh…tur det finns medikament för allt och lite till. Hoppas det hjälper

Lämna ett svar