Ny hårfärg & spadag

Idag har jag och Stella hängt hela långa dagen.

Vi har bakat, målat hennes naglar och spaat. Allt enligt hennes direktiv. 🙂

Eller hon spaade rättare sagt. Jag försökte ta ett dugligt foto på mitt nyfärgade hår.

Det var inte lätt. Fick ta minst en miljon självisar då det inte faller sig så självklart som för oförskämt fotogensika Hannah som bara knäpper med fingrarna och så filiokus fastnar en perfekt pose. Hon är ju som Barney i How I met your mother– omöjlig att fånga en ful bild på ha ha. Har ni sett det avsnittet förresten?

Okej, sidospår som vanligt. Tillbaka till mitt numera mörka hårsvall. Nu är det finito med fula utväxter och hittepåblonderingar.

Jag har blivit mig själv igen!

Nästan mig själv i alla fall, idag har jag gjort mig till och lockat håret och tagit på mig en finare fejja. Men jag ska erkänna att jag lagt på ett snyggfilter då jag inte har någon foundation eller puder i min ägo. Är för övrigt skitkass på att använda make up produkter. Skulle behöva gå en kurs…

Vad säger ni. Blondie eller brownie?

Hur som haver så tänker jag vara mörk tills the white lady framträder och jag blivit grå på riktigt. Även om jag tycker det är jättevackert med silvervitt hår blir den fåfänga sidan av mig irriterad på de kritvita hårstrån som dyker upp här och var och tänkte testa Cover Your Gray som jag hittade här!

Någon som testat?

Jahapp, det var dagens ytliga rapport. Nu står djupare saker på agendan.

Trevlig Tisdagafton &

You may also like

14 kommentarer

 1. Hej, vilken fin blogg du har!!
  Du är jättevacker i den mörka färgen. Ögon och dina färger i ansiktet kommer fram så fint! Mycket vackert

  Trevlig onsdag!Ellinor

 2. Du är snygg i den mörkare färgen, men ofta är det så när man gjort ”om” sig så känns det alltid bättre. Dina mörka ögon är så fina till ditt hår.

  En ny tid är här, när våren är kommen, ja det är den väl? trots snålblåst och idag dimma, så är det underbart att ha ljusare färger på kläder, rosa kommer du va fin i, eller? Får se om jag dyker upp på din loppis, har just nu riktigt bekymmer med lederna, men det är bara att kämpa på.

  Kram till dig från /MH

 3. Men heeetgeet!!!! Du är vrålsnygg som brownie!!! Nix, no more blonde! Ha-ha! Lite festligt är det allt att du varken äger foundation eller puder 🙂 Använder inte heller vidare mycket smink, men en bra foundation och kanske ett solpuder är en bra investering. Klabba på lite i all hast och sen är det klart 🙂

  Kramen

 4. Heeelt rätt!
  Det naturliga är alltid det vackraste. Nu är du den du är tänkt att vara. I just den här nyansen – eller en något ljusare brun när solen gjort sitt – inte blond eller rödhårig. Du är och ska vara brunett.
  Lycka till!
  Moi

Lämna ett svar