Äntligen sommar!

Hela Sverige steker!

Äntligen sol & värme. Äntligen bikiniväder och grilltider. Visst är det lika överrumplande underbart varje år sommaren gör storslagen entré! Igår kändes det extra fint att bli hembjuden på grillmys hos vänner då jag kände mig deppig…

Hos Hanna & Martin i Abbekås med havsutsikt och böljande rapsfält bjöds middagen ute i det strålande vädret såklart. Sen blev det biljard, rundpingis och dans till ganska sent så ”tant” är lite trött idag. Men supertrevligt var det!

Idag har jag solat på playan men batteriet dog så det blev tyvärr inga skrytfoton från våra vackra stränder här nere. Väl hemma så kunde jag fortsätta njuta av sommarsolen på min stekheta balkong. Allt frodas fint där nu.

Införskaffade ju några fjärilslavendel som är så vackra, speciellt i såna här flätade korgar som jag planterade de i. Nu börjar jag faktiskt bli riktigt nöjd med balkongen. Väntar med iver på att den finska rosen ska blomma så är allt komplett.

Tack för alla goa tankar ni gav mig igår.

Orkade inte skriva mer då jag bara grät och grät hela tiden när jag tänkte på vad det var för dag. Är fortfarande ledsen i hjärtat och saknar mina barn men jag förstår att det kommer att gå upp och ner i perioder precis som det sorgearbete det är att skiljas.

Nu ska jag ta vara på den sköna kvällen ute på balkongen med en kopp te. Fattar inte att det redan är måndag imorgon…

Önskar er alla en fin Söndagsafton var ni än befinner er.

Bloggsignatur

You may also like

Lämna ett svar