Härmapan

Det är inte ofta jag får starkt begär efter vad någon annan har, om det inte är en strandvilla i Australien då, men när jag såg forna bloggkollegan Starwomans instauppdatering för någon tid sedan på denna sjukt fina vas slog vill-oxå-ha-demonen till .

Foto lånad av Starwoman.

Vasen Dotty från Broste Copenhagen måste bara bli min så jag har precis klickat hem mitt ex från Royal Design.se som för övrigt har redigt bra priser på massor av kända märken. Dottyvasen finns i flera färger och med matchande ljushållare.

Återkommer i ämnet så fort jag hämtat ut paketet. 😉

Adjö så länge och kram på er!

You may also like

6 kommentarer

  1. Jättefin vas! Har den funnits i beige och är det den du beställt i så fall? Verkar bara finnas i mörkgrönt nu, kanske många som beställt den ljusa sedan du tipsat om den!

  2. Vasen är så himla fin, tror du kommer bli jättenöjd med den och det har ju ett toppenpris dessutom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.