Utmaningen

Go Måndag på er!

Jag dejtade herr Blund tidigt igår så därför blev det inga fler inlägg…såå skönt jag har sovit då!

(null)

Jag blev utmanad på Facebook av en vän att under fem dagar lägga ut något jag skapat. Egentligen gillar jag inte såna där kedjeinlägg då jag privat inte är ute på fejjan så mycket men tyckte denna var ok. Mitt första inlägg blev den här från min lägenhet då jag var separerad för några år sen. Jag hade pimpat hela lägenheten till ett enda showroom och hamnade i Leva & Bo tack vare det tror jag.

(null)

(null)

Stella säger ibland att hon saknar lägenheten. Vi hade det rätt mysigt på den tiden. Fast det är mysigare nu…

Nog om gamla tider. Nu ser vi framåt. Hoppas ni får en magic och inte manic Monday. Ses under dagen. Solen skiner idag med. Yaaaay! Kram på er!

You may also like

Lämna ett svar