God kväll herr Blund

Bevisligen är man aningen trött efter en natt av ytterst lite sömn och en hel del orostankat som per automatik infinner sig i landet insomnia.

Så jag sitter i princip redan i nattsärken och gäspar i väntan på John… 

   
Hoppas hur som helst att ni haft en skön helg och att vi ses imorgon då jag har en fullbokad agenda med viktiga möten och annat livsomvälvande som antagligen kommer forma min framtid. 

God natt och sov gott mina vänner. På återseende imorgon. 

❤️❤️❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Godnatt på dig du! Men 19.50 är en omöjlig sovtid om inte man äter insomningstabletter och det är just här jag måste varna, varna, varna! Arbetade på Försäkringskassan i många år och vi hade en helt underbar företagsläkare, ett riktigt original, vida känd i min hemstad. Han hade den bestämda åsikten, att de flesta sjukdomar och bekymmer skulle kvävas i sin linda, med kraftfull antibiotika, smärtstillande och hans egengjorda magmedicin eller hostdito. Lugnande kunde man ta om det krisade, men aldrig, aldrig någonsin insomningstabletter för det var ett påhitt av djävulen, som lurade hjärnan att bli stollig. Om du nu inte tar insomningstabletter så kan du skratta åt det här och glömma alltihop! Annars- sluta med en gång!

    1. Ha ha, då flabbar jag lite för jag somnar i princip alltid som en stock utan hjälpmedel.Igår var extremt för att jag hade sömnskuld…
      Men jag tror helt och hållet att du har rätt angående sömnmedel…
      Ha en fin dag nu! ❤️

Lämna ett svar