Veckans bästa dag

Är finally här! Tack & lov för Fredag, veckans i särklass bästa dag. Ungefär som efterlängtade Juni med sina förföriska löften om en lång ljuv sommar…

(null)

Tills våren & sommaren äntrat på riktigt kan vi plocka in de ljusa kulörerna och vårpimpa med kvistar & lökar.

(null)

(null)

(null)

Foto: One Kings Lane

Såna där damijan vaser fast modell större har vi i vår ägo då mannen är glad i att göra eget vin. De är vackra på sitt enkla vis och passar ypperligt till körsbärskvistar. Kan väl knappast bli mer vår än så?

Schackpjäser i antiksilver + blå hortensia bukett = sååå snyggt! Blått kommer starkare igen och är så ofantligt vackert ihop med vitt & silver. Har sagt det förr, min forna älsklingskulör börjar sakteliga vinna mitt hjärta åter. Har inte ägt en blå pinal sen tonåren då jag nästan kräktes blått. Alltså lite för mycket av det goda 😉

Nu ska jag jobba i mitt showroom. Ses sen för vinstrapport! Ha en fin Fredag tills dess. ❤️

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar