Sporadiska yttringar

Hej mina vänner som fortfarande troget väntar på att jag ska lämna avtryck.

Jag orkar inte skriva så mycket nu då jag är helt slut efter långa dagar ute i friska luften, arbetandes i olika trädgårdar. Älskar att jobba ute men det tar verkligen på krafterna. Mycket havsluft får jag också på köpet och det väl alla att haver suger musten ur en. Ha ha.

Jag har i af äntligen fått i ordning min nya uteplats. Hurra.

Före.

Efter!

Fick tag i denna paviljong snorbilligt på marketplace (min nya addiction) och ska låta bokharabindan bilda ett grönt tak.

Tror det kommer bli kalasbra faktiskt.

Har egentligen en miljon till grejer att visa och berätta. B la om mina spännande resultat av B vitaminerna. Men jag orkar inte ikväll. Är helt slut.

Hoppas allt är fint med er. Våren är här nu.

??

You may also like

6 kommentarer

Lämna ett svar