Sommartidstrött

Ja…jag säger det VARJE år. Avskaffa skiten som förstör varje vår för mig.

Tyckte det var bestämt att 2019 skulle vara sista året med alternerande sommar/vintertid. Nu är det visst ändrat till 2021. Vojne alltså.

Hur som helst jag är i vanlig ordning skittrött. Och jag kommer vara skittrött minst en månad framöver tack vare detta trams. Så irriterande när jag för lite mer än månaden tillbaka vaknade tidigare av mig själv pga LJUSET precis som det SKA VARA!

Ja ni märker ju hur arg jag är på detta.

I brist på bildmaterial från jobb, hem och koloni så får ni stå ut med en körkortsselfie som jag i sista minuten var tvungen att ta då mitt körkort går ut i slutet av denna månad. Så typiskt mig att göra det i sista minuten. Hittade som tur var ett online fotoverktyg som fixar dina bilder så de är godkända för körkort.

Tänkte inte chansa och gå till en fotograf och riskera att se ut som en mupp i tio år framöver, ha ha.

Inte den bästa bilden på mig men den får duga som id-handlingsbild.

Nu ska jag dricka te med Stella. Har börjat medicinera med olika B-vitaminer och fått spännande resultat som jag hoppas jag kommer ihåg att berätta om snart.

Natti natti.

♥️

You may also like

1 kommentar

  1. Jag är också så trött ogillar så denna omställning tar minst två veckor innan jag hämtat mig. Min far som var lantbrukare med mjölkkor var inte alls positiv till detta, djuren ska ha bestämda tider för annars är det inte bra.
    Men vi går framåt nu våren är här med all sin prakt även om vinden är isig.
    Kram till dig/MH

Lämna ett svar