Summering

Oj oj, då har det visst gått en ansenlig tid igen och här är alldeles tyst. Som i graven.

Jag mår bra. Bara väldigt upptagen med livet.

Har hänt så mycket att jag inte vet bar jag ska börja berätta. Men jag kan förtella att jag välsignades med sex underbara järnstolar bara så där helt plötsligt. En vänlig själ skänkte de till mig och visst gör de sig alldeles förträffligt i paviljonghörnan!

I helgen har jag myst oförskämt mycket med kex, ost och amarone på ribban efter en vit månad som firades i dagarna tre. På söndagen kom min älskade vän Paulina ner till Ystad och bubblade och babblade till småtimmarna på min koloni. Sen hade vi pyjamasparty i stugan. Sjukt mysigt.

På måndagen hade jag ännu en mysig grilldate på kollo så efter dessa dagar var jag mätt på intryck och fest. Lagom är bäst.

Måste säga att jag känt mig grymt fräsch av att avstå alkohol under en månad och jag tror inte det är en slump att jag fått komplimanger för både hud och hår.

Utöver en alkodetox har jag ju käkat både B-vitamin och lite annat som gjort susen för min kropp. Både pollen och psoriasissymptomen har blivit så mycket bättre.

Det var en massa mer jag skulle berätta men jag har inte tid just nu för jag ska mysa med min dotter nu. Hoppas ni förstår.

Jag berättar mer snart. Tack för förståelsen.

Krsm

You may also like

4 kommentarer

  1. Underbara stolar verkligen och vilken snäll själ som gav dig dessa!
    Du har det mysigt i din kollo och det är ju fina dagar och kan väl bara bli bättre.
    Otroligt vad det grönskar tycker tiden gått så snabbt snart är det sommar igen.
    Må väl och Kram/MH

Lämna ett svar