Ljuva Maj

Hej där alla trogna läsare!

Rapporterna blir allt mer sporadiska, jag vet men det betyder inte att jag glömt er. Bloggen är mitt dåliga samvete men när jag tänker på hur jag bloggande flera gånger per dag innan så känner jag att detta trots allt är mycket sundare för mitt mående.

Vet inte om jag redan visat er årets kollobild. Har hur som helst satt potatis (amandine) och blå dessutom, broccoli, bönor, sallat, rädisor och massor med blommor. Ville införskaffa kronärtskocka men har inte hunnit få tag i dessa delikata plantor än,,,

Längtar tills jag har lite mer tid att lägga där nere för att bli klar med sista touchen som grusgångarna och sidoaltanen.

Har tyvärr varit hemma idag med Stella då vi båda varit dåliga. Sov till kl 13 idag och ville egentligen bara fortsätta sova. Friskt? Nej inte direkt.

Men det går väl över hoppas jag för imorgon är det ju fredag. Hade varit mysigt med lite sol på det men olyckligtvis spås det regn och åska ?

Dock är regnet välkommet. Marken är snustorr nu ju,.,

Hoppas ni mår bra. När jag kommer ihåg ska jag visa mer från kolonin.

Kram så länge.

You may also like

4 kommentarer

  1. Inget vidare och va sjuka, jag har ögoninflammation igen två på en månad, medicinbiverkan, trist ja visst.Underbart du har i ditt paradis man blir så glad av dina foton.
    Men det är väl lagom med ditt bloggande livet är mer än en blogg.
    Naturen med dess fägring är som bäst nu, men det finns ju mer som komma skall i växtlighet, härligt.
    Krya er och fin helg. Kram/MH

Lämna ett svar