Nymöblerat & nyskördat

God Måndag denna sista Augustivecka!

Snart äntrar vi höstmånaden September och jag tycker mig redan fått vibbar av melankoli. Det fick jag råda bot på genast med lite piff hemma.

Fick ett ryck och möblerade igen. Nu står soffan på motsatt sida…visar sen, och sideboardet står under spegeln som den gjorde ursprungligen när jag flyttade in för två år sen… Tycker det blev bra faktiskt.

Som stilleben fick kolonilottens nyskördade vindruvor bli ögonfröjd och nyttigt snack. Något som Stella älskar.

Är det inte de små tingen som gör det, så säg?

Jag har haft en ytterst grym sommar i alla fall även om ni kanske undrar lite var jag tagit vägen. Känner dock inte samma press att stöta och blöta varenda steg jag tar i synnerhet inte när det finns en illvillig nyfikenhet därute…

Nu stundar  lite jobbsökeri på agendan och förhoppningsvis landar det in något bra så småningom.

Hoppas ni har det bra var ni än är och befinner er i livet.

Vi hörs snart igen. Lovar.

bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Snyggt du har det Marica och vilka underbara druvor.
    Känner en tomhet att sommaren är över den som kom och läkte såren av en hård vinter,den som värmde våra själar, den har varit helt underbar. Ja jag vet vi behövde regnet men jag kan ju inte trolla. Hösten kan va fin många vackra färger men nu är det dags för lättare jacka en schal om halsen. Vi får längta efter nästa varma period.
    Men än kan det va underbar sensommar.
    Må så gott och Kram/MH

Lämna ett svar