Back to school

God dag!

Har scrollat igenom hundratals olästa mail och konstaterat att jag både har ett fett arv att hämta ut, är extremt eftertraktad på jobbmarknaden och är ägare av trettioelva Iphones av senare modell och inte att förglömma, fortfarande kan bli ohälsosamt rik på Bitcoin.

Wow! Min lycka är gjord ju. Just take a pick!

Tänk att faktiskt någon går på alla dessa scam mails…

Hur har er vecka startat?

Långlördag augusti 2014

Förutom att radera hundratals skräpmail har jag suttit med diverse ansökningar till olika jobb med mera och fick passa på att uppdatera mitt CV. Snubblade över denna bild i datorn från 2014 när jag ställde ut mina alster på Lilla Montmartre här i Ystad. Känns som ett annat liv det där…när jag drev butik, målade möbler på beställning och tog inredningsuppdrag. Mycket som har hänt sen dess.

Apropå förändringar så började min stora dotter skolan igen idag och ska flytta hemifrån.

Kan knappt fatta det. För ett år sen var hon mer eller mindre oförmögen att ens gå utanför dörren utan att få ett bryt av ångest. Är så stolt över henne att hon har kämpat så genom de här svåra åren med social fobi och depressioner.

Är tacksam. Oerhört tacksam. För det var stunder då jag kände att jag inte orkade mer och bara ville ge upp.

En vän skickade en bild med texten ”This too shall pass” och det är verkligen sant.

Allt har en början och framförallt ett slut…

Nu ska jag fortsätta med lite jobbansökningar och annat som jag måste få ordning på. Ska faktiskt på intervju i veckan.

Berättar mer snart.

bloggsignatur

You may also like

9 kommentarer

 1. Ja du det finns mycket lurendrejeri där ute, farliga saker om man inte är uppmärksam. Grattis till Mathilda så starkt av henne, det är då inte så lätt med hälsan och själen är inget vidare att ha ont i.
  Lycka till för dig med ett jobb, ja du är en konstnärssjäl jag var och hälsade på dig i Ystad. Så är det jag har också haft ett antal”liv”
  Just nu harjag ett liv med bullrig mage, troligtvis av att jag äter järn, fick lågt HB skippade ju mycket av köttte då kan sånt hända.
  Kram till er alla i familjen och lycka till/MH

   1. Hej Marica. Jag äter ingen laktos för det har jag varit känslig för i minst tio år, men gluten äter jag ska kanske skippa det då?
    Svårt det där med mat alltså, tål ingen tamgris äter ibland vilt och kyckling troligtvis därför hb sjönk, vet att jag ska äta bönor och dyligt men där bullrar magen också.
    Kram/MH PS kanske nån klok själ här inne som har goda råd?

    1. Finns mycket i maten som stör både tarm & immunsystem. Säkert spelar miljögifter in för hur vanligt allergier har blivit sista åren.
     Kan du inte äta järntillskott?

     Kram

     1. Hej.
      Jodå jag äter en om dan, men det blir lite kass av den också.
      Tack för din pepp.
      Kram/MH

     2. Testa Kräuterblut-saft från hälsokosten. Det har hjälpt mig under tider med lågt hb.

Lämna ett svar