En bättre Måndag

God dagens på er och tack för att ni tog er tid att berätta vilka ni är som läser hos mig!

Jätteskoj att få veta mer om er så fortsätt att skriva.

Igår for jag och töserna in till min födelsestad Malmö och checkade in på Scandic Triangeln. Sen svirade jag om och Mathilda sminkade mig inför The Chefs Table som var kvällens happening.

Bilder kommer sen men här är en liten sammanfattning från igår och idag med mina små loppor.

IMG_2610Åh Mathilda, kan du inte ta en bild på mig & Stella?

Trots ett tjugotal bilder så var alla suddiga utom denna där jag självklart ser förstoppad ut, vilket jag är en aning efter gårdagens sexrätters middag. Ja då blir man lite lätt plufsig om buken. Notera även den illröda plastpåsen bakom foten också. Suck.  Mitt bloggliv i ett nötskal ha ha. Men det bjuder jag på.

Nu har jag lite annat på dagens agenda.

Så hejs svejs så länge och återigen tack för att ni vill dela med er om er själva.

bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

 1. Hejsan. Jag har inte läst hos dig så länge och har aldrig kommenterat. Varför slutar du i handelsträdgården, du verkade ju trivas jättebra. Du har skrivit några gånger att du ätit för mycket och nu att du såg plufsig ut….Du är ju sååå snygg och smal.

  1. Vad skoj att du säger hej Nettan ❤️
   Min praktiktid löpte ut och nu ska jag jobba med mitt eget tills jag börjar på utbildningen i höst.
   Tack för din komplimang det var snällt sagt…jag kämpar med en fläskig självbild antar jag ha ha.
   Kram på dig och skoj att du lämnade avtryck här.

 2. Nä Marica jag tänkte precis tvärtom när jag såg dig, tycker du ser så pigg och fin ut, du är då inte pluffsig. Tycker du ser ung och fager ut, snygg trebarnasmor, sträck på dig och var stolt över att du är du.
  Varför blåser det så över slätten, sommar kom tillbaka, ingen sol som vill skina på oss, vädret är lynnigt.
  Kram/MH

Lämna ett svar