Vilka är ni?

Hej på er som troget läser här inne!

Jag har ju bloggat i lite mer än fyra år nu och är egentligen fortfarande rätt ”grön” även om tiden hos Hannah gav mig rutin på allt.

Många av er kommenterar regelbundet och jag blir jätteglad när ni lämnar avtryck här inne vilket också ger mig lust att fortsätta skriva trots att det stundtals varit väldigt ojämnt med inlägg.

HURRA för Er helt enkelt!

IMG_2721IMG_2724 IMG_2725

Jag har träffat några av er under åren men vissa är bara ett namn som fladdrar förbi då och då.

Vissa som börjat läsa det sista året känner kanske inte till att jag jobbade som möbelstylist under flera år med egen butik och målade möbler på uppdrag.

Sista åren var tyngda med privata bekymmer och jag valde till slut att lämna hus & man för ett ensamstående liv i lägenhet. Min stora dröm förutom att få jobba med trädgårdsdesign och fortsätta som inredare är att skriva böcker och bosätta mig utomlands där jag kan surfa i varma vatten.

Jag skulle gärna vilja veta mer om er som läser och varför ni läser min blogg som gått ifrån möbelstyling, inredning & resor till en mer livsstilsbetonad blogg med blandad kompott av vardagens sura & söta.

Självklart får ni gärna komma med synpunkter också om vad ni vill läsa mer av och se här inne.

Kom igen nu, berätta lite om er själva och hur ni hittade hit.

Vem vet, en dag kanske vi ses allihop i något trevligt sammanhang…

I eftermiddag händer något lite extraordinärt så titta in sen och håll koll på Insta.

bloggsignatur

You may also like

10 kommentarer

 1. Jag hittade nog din blogg på Femme.Fastnade först för att det var intressant att se hur du omförvandlade gamla möbler så vackert.Du har verkligen öga för det vackra.Har också skrivit förut att du skriver annorlunda och intressant.Som många andra skriver tycker jag om att du är ärlig i hur allt verligen inte är så härligt i vardagen.Skulle gärna höra mer om det,du är ganska försiktig i vad som händer,men förstår att du inte kan skriva allt.
  Sen är jag ju finne så jag känner lite ” släktskap” på det viset också!
  Din blogg är en av bara några få som jag läser regelbundet.

 2. Har sporadiskt följt dig sedan Femme, mer regelbundet sedan du ”blev din egen” igen. Det är så skönt att läsa att allt inte är fantastiskt hela tiden, det känns så mycket mer äkta och mer igenkänning (Hej, mitt icke-perfekta liv med tonårsdöttrar, ex-make med ny familj osv). Jag gillar blandningen, och dina ord. Jag då, 40-ish bor i Uppsala.

 3. Jag har läst din blogg av och till i några år och hittade dig när du var hos Femme.
  Jag tycker om alla dina foton, de är så vackra. 🙂
  Jag inspireras av din inredning hemma och samtidigt är det spännande att läsa om dig och din vardag då jag själv nyligen blivit ensamstående.
  Jag bor i Örebro och är 43 år, jobbar på kontor med utbildningsfrågor. Jag har två barn och snart ska jag flytta till en ny lägenhet med uteplats. Längtar tills jag får plantera buskar och blommor och njuta av en fika i solen. 🙂
  Hoppas du vill fortsätta blogga om ditt och datt så kommer jag fortsätta läsa.
  Jag önskar dig och din familj en skön och härlig sommar.

 4. Jag har följt dig i flera år, även varit i din fd butik i Ystad. Är 53 år och bor på Söderslätt. Har varit totalt galen i shabby chic-inredning, numera bara vanligt intresserad av att ha det fint i hemmet. Äter glutenfritt, och laktosfritt, så dina recept är välkomna. Tycker det är härligt att läsa om dina dagliga ”strider” känner så väl igen mig, även om mina barn nu är stora. Hoppas verkligen att du fortsätter att blogga. Följer dig så klart på Instagram också.

 5. Hej. Jag minns inte längre hur jag hittade din blogg men vann en tävling hos dig för längesen och hämtade vinsten i din butik. Som jag även besökte några gånger till. Sist vi sågs var på Fnulans bloggmiddag i Malmö i november. Gillar din blogg, den är inte ytlig och tillgjord, utan alldeles vardaglig med upp och nergångar. Foton och bilder är inspirerande och får en att må bra. Hoppas du själv snart finner livet lite lättare och får må så där kanonbra så det spritter i kroppen. Behöver du någon att pimpla vin med, en lummig trädgård med pool att jäsa i så hör av dig, finns 10 minuter bort.
  Många varma kramar från mig <3

 6. Go Kväll…. eller natt !! Ja, här har du en nattuggla somtrivs bäst när lugnet lagt sej. Hittade dej hos Hanna på Femme. Läser din blogg varje dag o ser alltid fram emot nya inlägg. Tycker SÅ mycket om bloggen o om dej…. fast jag inte känner dej…ditt sätt att skriva, formulera dej, förmedla känsla, ge inspiration o skriva om både de söta o de salta. De ger mej någonting!! Är strax över 60 år, har jobbat inom förskolan i alla mina min yrkesverksamma år o de sista 25 åren som förskolechef. Nu är jag ”tidig” pensionär. Nu renoverar vi vårt torp, målar, snickrar o försöker bevara den gamla charmen. Planerar, planterar o inreder…. trasmattor, pärlspont o linoljefärg…Så härligt !!! Kram till dej o fortsätt ditt skrivande !!!

 7. Jag hittade hit via Fnulans blogg. Du tar vackra bilder och skriver rakt och okomplicerat om hur dina dagar/ditt liv är. Det gillar jag jättemycket! Fortsätt skriv som du gör nu, det ä en fin blandning av allt! 🙂
  Jag jobbar i en gymnasiesärskola i Dalarna, så nu räknar jag ner tills jag får sommarlov 😉

 8. Hej! Jag är 55 år och fembarnsmamma boende i Stockholm. Jag har följt din blogg i flera år. Jag gillar när du visar möbler och heminredning, även om jag inte har samma smak som du. Konstigt men jag blir ändå inspirerad av dina bilder. Jag tycker att vardagen är både rolig och kämpig. Jag har barn som behöver mycket stöttning och känslan att räcka till och någonsin kunna göra tillräckligt är svår att uppnå. Det är många gånger jag känner igen mig i det du skriver. Det är befriande att livet inte bara beskrivs som så perfekt och härligt i alla lägen. Ha det bra och kramar

 9. Underbara bilder, har precis ätit jordgubbskräm med grädde, man får festa till det lite så här på en söndag.
  Jag behöver inte presentera mig men börjar i alla fall så hänger fler på.
  Marica lärde jag känna den där dagen i den lilla underbara butik i Ystad, när jag klev innanför dörren visste jag inte så mycket om dig och din butik, jag vann en underbar rostavla som jag bara älskar och det gjorde min dotter också så snäll var jag så hon fick den.Jag läser din blogg ofta, därför att den är äkta, den är jordnära, du skriver inte bara om det glättade livet. Du skriver från hjärtat, också har du underbara foton, sen utöver det är du genuint trevlig, man behöver inte ha träffat dig för att läsa av din aura den är snäll och så är du en kämpe med att ha rott en kantrad båt i land och kommit tillbaka.
  Jag som bor på den Österlenska landsbyggden gillar din blogg.
  Kram/MH

Lämna ett svar