Vintervackert

God dag där!

Ännu en kall vinterdag här då men jag längtar till de utlovade plusgraderna till helgen. Trots min aversion mot vinter och kyla så är det bra vackert när snön lägger sig som ett täcke av vitaste bomull och isen skapar hisnande konstellationer, inte sant!

Min ”Summersnow”-klematis är nu täckt av gnistrande istappar. Vackert!

Är på jobbet igen och målar för fullt på ett av flera beställningsjobb. Som jag nämnde tidigare så kan man lämna in möbler till mig för ommålning efter önskemål. Kolla gärna in min hemsida så ser ni under SÅLDA  fliken rubriken Custom Made, en del av det jag gjort på beställning.

Här hittar ni Silverhomes hemsida!

Nu ska jag fortsätta måla. Glöm inte TÄVLA nu om sköna produkter från BodyShop.

Ha det finemang så länge.

You may also like

2 kommentarer

  1. God eftermiddag!

    Snön är vacker när den ligger stilla, men den flyttar på sig här ute på slätten idag också. Mer snö på ingång i morron innan det töar, vi ger oss till tåls.
    Snygga istappar onekligen.

    Men inne i Ystad centrum är där mycket snö? det brukar va betydligt mindre än på landsbygden av förklarliga själ.

    Fortsatt skön torsdag till dig/MH

Lämna ett svar