Lillelördagstävling

Halva veckan avklarad, två dagar till helgen och snart Februari,

eller Vabruari som alla föräldrar kallar den.

Ni är många stackare där ute som varit sjuka länge, i flera omgångar och behöver lite extra omvårdnad nu så då tänkte jag muntra upp med en liten TÄVLING igen.

Själv blir jag som en påse skorpor på vintern och då behöver man skrubba bort det torra fnösket och smörja skinnet med bra grejer.

Så nu kan DU vinna en Shea Body Scrub & Shea Body Whip från The BodyShop samt en härlig duschborste i trä för sköna mjukgörande stunder 😉

För att vara med behöver du bara motivera varför DU ska vinna!

Tävlingen avgörs på Fredag. Lycka till!

You may also like

23 kommentarer

 1. Efter en flytt som heter duga..med tandvärk,förkylning, feber och ryggskott så öndkar ja att vinna denna så ja kan få pyssla om min kropp:-) känns som den verkligen är i behov av renovering!

 2. Produkterna verkar underbara men jag har aldrig vågat mig på att prova dom.. Kanske är det dax nu? Kram &trevlig helg från torrbollen. Tack för en härlig & inspirerade sida&blogg.

 3. Min första kommentar verkade inte komma med, gör ett nytt försök!

  Jag vill så gärna vinna den här fina kitet från Body Shop för att jag verkligen behöver det! Känner mig så låg och nere och ledsen, en vinst av de här underbara produkterna skulle göra susen! Tror att de skulle göra underverk för min gamla trötta kropp och muntra upp mitt sinne!
  Kram och hälsningar!

 4. Jag skulle så gärna vilja vinna det fina badsetet, just därför att jag verkligen behöver det!! Känner mig så låg och nere, inget känns roligt just nu. En fin vinst med superbra produkter från Body Shop skulle sannerligen muntra upp mitt sinne och vara en dunderkur för min trötta gamla kropp!

 5. Jag dras med sviterna efter mega förkylningen i julas som återkommer i lite skiftande former ännu. Så det hade ju inte varit helt fel att bli uppiggad av en vinst 🙂
  Passar på att tacka för en underbar blogg.
  Kram Putzi

 6. Älskar the body shops dofter men äger tyvärr ingen..
  Blir som du väääldigt torr på vintern å skulle vara perfekt om jag vann detta!
  En perfekt present oxå då jag strax fyller år oxå 🙂
  Kram

 7. Det skulle vara skönt med att ta hand om sig nu när det är så kallt. Jag vill kunna ta hand om mig, aldrig prövat något från BodyShop. Skulle bli spännande, jag brukar själv göra mig hemmagjorda krämer.
  Hoppas jag vinner ✌️

 8. Hej.
  Jag tycker att jag ska vinna pga jag har väldigt torr hud och eftersom jag tränar 10 pass i v och duschar ofta blir huden inte mindre torr av det. Och denna årstid med kyla gör huden ”fnasig”. Har använt dessa produkter länge och dom fungerar super

 9. Hejsan:-)
  Ja det är absolut uppmuntrande med en kul tävling! Som en lite sliten 5 barns mamma skulle det vara härligt att få smörja in sig i dessa för mig lyxiga krämer:-)då man blir alltför torr denna årstid! Lite ”mamma”lyx bara för mig <3
  Önskar dig en fin dag!

 10. Jag önskar vinna body shop produkterna till min lillasyster som bara älskar dessa ”godbitar”…..har själv aldrig provat…..men dom ser så underbara ut! Ha en fin dag!

 11. Lite uppmuntran skulle ligga på sin plats minsann. Först åker man på tarmfickor och får äta flytande mat i dagar och när man repat sig från det så åker hela familjen på magsjuka.Älskar dessutom Body shops produkter!! Kram

 12. Åh, kul med tävling!! 🙂

  Jag tycker att jag borde vinna, för i 4 månaders tid har jag varit supertorr på min kropp. Mest i ansiktet. Jag har testat en massa olika salvor och krämer men inget har hjälpt. Från och till kan mitt ansikte och mina läppar svullna upp och varför vet jag inte. Har till och med gått till vårdcentralen med det, men dom visste inte heller. Det är rött, torrt och kliar väldigt mycket.
  Därför skulle det varit toppen om jag vann detta. Dags att testa något nytt (igen) hehe.. Trött på detta elände! 🙁

  Kram ❤️

 13. Jag bor i Trelleborg och det är verkligen vindarnas stad.
  (Ungefär som Ystad tror jag)
  Storm, blåst, kyla och snö torkar ut så lite
  nya och goa produkter skulle sitta fint.

  Hälsningar Trelleborg

 14. Skulle vilja vinna detta till min svägerska som är i v 33 med tvillingar 🙂
  Deras första barn blir det efter några missfall tyvärr :-/
  Just nu är hon för det mesta hemma pga en jobbig foglossning som gör att hon sällan kommer ut. Så jag tror en liten överraskning skulle pigga upp henne inför ankomsten av bebisarna 🙂

  Kramar Sara

 15. Jag önskar få skämma bort mig med Body Shop produkterna då jag vet att det verkligen är kvalitet på deras produkter och för att det är nog minst 10 år sedan jag unnade mig något från just dem. Skulle verkligen bli jätteglad om jag vann.

 16. Jag vill vinna för jag behöver verkligen de till min hud!! Jag har varit en torr människa ända sedan jag föddes och detta kanske hade gjort susen! Är i stort behov av att få len och fin hud…behöver ju inte se ut som ett litet naken råtta för alltid 🙂

 17. Skulle behövas då jag är lika torr som knäckebröd på kroppen. Långa promenader med hunden och lek med dottern utomhus påverkar huden rejält.
  Hoppas på vinst så jag kan bli snygg o len till sommaren igen

 18. Body shop är något av det bästa jag vet – har älskat produkterna sedan mitt au-pairår i England i slutet av 1980-talet. Tyvärr är det sällan jag har råd att skämma bort mig med Bodyshopprodukter och skulle bli vansinnigt glad – och mindre torr om jag vann!

 19. Skulle gärna detta vinna
  Poff så skulle det torra försvinna!
  Ett kit för hela kroppen
  Luktar även gott, vad toppen!
  Drömma mig bort till fjärran länder
  och under tiden få mjuka händer.

  Å vad härligt det skulle vara att vinna 🙂

  Kram från en vinterfrusen Sofia

Lämna ett svar