Flyktiga tankar

Tjena ny vecka…och sista dagarna i November!

Alla jag språkat med på sista tiden har uttryckt sin leda över mörkret, kylan och det evinnerliga regnandet. Hade nästan varit välkommet med lite snö trots allt. Då hade det åtminstone blivit ljusare…själv är jag så le på vädret för tillfället att jag nästan skulle kunna bli kriminell för att slippa vara kvar i ogästvänliga Norden.

Även om inte Thailand är mitt absoluta favvoresmål så var det himlans gött att frossa i solsken och varma bad. Har många fina minnen från den resan då vi även sammanstrålade med Hannah och hängde ett par dagar…

Tänk om man bara skulle ta en sista minuten och sjappa från allt?

Ofantligt frestande.

Har ni resplaner i vinter? Berätta gärna. Så kan jag åtminstone få glädjas för er skull.

Nä nu ska jag sova.

Natti.

You may also like

7 kommentarer

 1. Jag befinner mig i Spanien sedan 3 månader och återvänder inte till Sverige förrän i mars-april-maj nån gång, beror på vädret. Vi har haft en fantastisk höst och vinter hittills. Solen skiner från klar himmel var eviga dag. Lite kyligt i skuggan på dagarna och kvällarna är kallare nu…men, det är bara skönt.
  Jag tycker iofs om vintern i Sverige, om det är snö och lagom kallt. Fast den är ju lite för lång.
  Vi bor här varje vinter sedan 10 år tillbaka, Maken hatar nämligen kyla, så det är bara att haka på ?
  Nu ska här pyntas till advent och söndagsmiddag planeras då vi får gäster som ska fira in December med oss.
  Jag hoppas du kan hitta ett bra resmål och smita ifrån ett ögonblick ?

 2. Jag och morsan åker till Maldiverna en vecka i mitten av januari, det blir min julklapp och födelsedagspresent till henne i år, och 10 år framåt:-) Det ska bli såå skönt. I mars åker min pojkvän och jag till Sicilien en långhelg. Lär vara runt 18 grader där då så inte dumt heller.

 3. Det är mörka november det är ju därför vi har nåt att se fram mot, ljuset i december. Där efter så vänder det hela, sa alltid min bror också som inte finns mer, att november är mörkast december med ljus i sitt hår, sen rulllar det på, och vips skriver vi VÅR. Tror inte det är meningsfullt för dig att ”fly” tiden den rusar fatt dig oavsett var du befinner dig. Försök om möjligt att ta tag i livet, reda upp situationer om möjligt för att sen få fria axlar. Din själ är tyngd ock kommer så att va tills livet är utrett du får fria tankar, du måste för din egen skull skaka av dig, vet Marica och har förstått att du haft/har ett jätttungt lass att dra, någon som borde hjälpt dig svek, oerhört tragiskt.
  Kram och fin tisdag/MH

 4. Hej. Du skriver väldigt ofta, att du har tungt och sorligt i live. Jag kan läsa mellan raderna din svåra livssituatio.
  Önskar av hela mitt hjärta, att livet ljusnar för dig och att du får uppleva bara glädje, bara glädje.
  Mitt liv slogs i spillror bara över en dag när min käraste dog hastigt. Jag upplevde en obehaglig ensamhet och tänkte, vad vill jag bo och leva med mig.
  Skrivandes stund, jag befinner mig i Spanien, har bott här i solensland två månader, flyttade hit ensam, med mig.
  Redan, här i mitt hus känns mitt liv lite mjukare att leva.
  Önskar allt vackert till dig i livet ! Kaija

  1. Låter helt underbart att du gjorde slag i saken och förverkligade något som många bara pratar och drömmer om. Jag önskar att jag får uppleva detsamma en dag. Tack för din fina kommentar. Kram ❤️

Lämna ett svar