Semester forever

Här kommer inläggen komma lite pö om pö…

Men hej på er i alla fall. Har ni det fint? Vet ni vad?! Jag har åter blivit påmind om varför jag jobbade som ett as förr i tiden enkom för att köpa en enkel till långt-bort-i-stan…!

Detta är dock endast en enkel charterresa med lilla familjen och inget jätteextravagant eller exalterande äventyr men ändock ett välbehövligt getaway från en grå svenssonvardag.

Från att ha stirrat in i två svärmorskuddar (jättestor kaktus) och trist svart lavasand till att få en seaview med bananpalmer och vågor har denna vistelse med ens blivit en angenäm tillflykt.

Vi gillar att laga vår föda här borta och den enklaste tomatsoppa blir en fröjd för gommen med vitlök, rostat bröd och ett glas vitt.

Här skulle en trevlig semesterbild eggat den svenska missunnsamheten men internetet är segrare än julkola så det går inte att ladda upp fler bilder nu 😉

Hur som helst mina vänner, jag gör så gott jag kan…häng med på mitt privata instagram om ni vill, heter kort och gott maricasilverhamn där, så ser ni små uppdateringar då och då…

Annars gör jag ett nytt försök un bitte senare 😉

Hatsa luego!

 

You may also like

Lämna ett svar