Solskenstisdag

Hej på dej!

Hur mås det idag? Jag är typ sjuk igen. Fick gå hem igår med huvudvärk och illamående. Förkylningen är tillbaka igen…

Som någon sa till mig, att jag blir sjuk nu när jag börjar ”slappna” av och inte behöver ha det ständiga stresspåslaget som jag levde med konstant innan. Ligger nog nånting i det.

Idag sken solen. Kändes inte alls som 7:e November…det slog mig att om exakt sex månader fyller Stella nio år. Då är det maj. Ljuva Maj. Då syrenerna & liljekonvaljerna blommar. Det är ju inte klokt vad härligt. Bara ett halvår dit och dessförinnan ska vi njuta snödroppar, tussilago och begynnande vår. Det är ju inte alls långt dit. Lite som MH skrev i sin kommentar sist…

Nä nu känns det nästan lite hoppfullt mitt i all sjukdomsmisär och kyla. Hey, jag tror jag värmer på lite glögg faktist. Ses imorgon. Kram kram.

You may also like

2 kommentarer

  1. Det är drygt Marica med allt vi får, det är så lätt att få virus och annat skräp men så svårt att bli av med det.
    Önskar dig snar bättring och jättefint foto du lagt upp.
    Kram/MH

Lämna ett svar