Lund, här kommer vi!

Tjena hallå!

Tidigt hej från mej denna morgon men jag ska köra mor till sjukhuset i Lund för inskrivning (sköldkörteloperation) och sen ska vi avsluta dagen med lite trevligare aktiviteter som citystrosande, fikande och kanske lite shopping minsann.

Är i behov av ny vårjacka samt solbrillor som har en tendens att gå upp i rök, alltså kan man inte ha för många…Dessa samtliga är från MQ så det blir en sväng in där tror jag bestämt. Vilka hejar ni på?

Sen ska jag frossa i Lunds inredningsbutiker för både inspo & köp.

Tipsa gärna om era pärlor då jag inte besöker universitetsstaden så ofta längre…

Ses senare. Ha en fin dag.

You may also like

3 kommentarer

  1. De första solglasögonen är snyggast, tycker jag! Bor i andra ändan av vårt avlånga land, så några tips om Lund hade jag inte. Hoppas du hittade fina inredningsaffärer och att det gick bra för din mamma på sjukhuset!

Lämna ett svar