Drömma går ju

Go’kväll!

Har packat & städat hela dagen mellan tvättarna och nu är allt klart. Det doftar sköljmedel i hela huset och är precis så där renstädat som jag vill ha det. Wunderbart! Att mötas av sitt städade hem när man återvänder är oslagbart tillfredsställande om ni frågar mig 😉

Den här förtrollande fina fåtöljen från Aidan Gray hade gärna fått vänta på mig när jag kommer hem

…och det här bordet!

Liksom denna golvljusstake! Älskar stora inredningsdetaljer.Har rätt många ljusstakar men anser att du inte kan ha för många 😉

Tyvärr är dessa svajnigt dyra och jag kan se mig om i skyn efter dessa exklusiva pinaler. Nånstans mäter jag nästan allt i ”resor” och avstår ofta ifrån både kläder och saker då jag vet att jag hade kunnat åka till andra sidan klotet för de pengarna, eller t om bara en sista minuten. Ja, sån är jag 😉

Hur som haver, nu ska jag knyta mig alldeles strax då vi ska upp förlöjligande tidigt.

Ses imorgon då 🙂

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar