Fyndigt

Tjolahej från mej!

Fortsätter livsnjutandet med sporadiska uppdateringar som följd. Bejakar liksom det här med att stressa av och leva lite lugnare istället för att rusa på som jag har gjort under på tok för lång tid.

Känns bra faktiskt.

Igår gjorde jag detta fynd! Tycker den passar ypperligt på min koloni, inte sant.

Denna vecka startar ystad jazzfestival och det kommer vara full rulle på hotellet men idag och imorgon är jag befriad från arbete då jag ska jobba helg. Passar därför på att ligga lite på playan på en liten bit av Mexico…

Var där för många herrans år sen när min bror bodde i Puerto Escondido och drev en strandkiosk…köpte en sån här filt då som jag tyvärr blev bestulen på när jag en sommar besökte Cuba café. Som tur var fick jag en ny av bror för några år sen. Hade gärna åkt tillbaka till Mexico då det är ett fantastiskt land med spännande kultur och grymt god mat.

Dock är jag glad att jag inte bokat någon utlandssemester denna sommar. Vilket slöseri det hade varit när vi nu får uppleva karibisk värme på hemmaplan. Jippi & hurra.

Ikväll ska vi till Paulina i Malmö och chilla i deras ljuvliga trädgård. Så på återseende en annan vacker dag.

Puss ♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Bordet är underbart gillar olika sorter har två ett i blått och ett i rött, lite slitna båda två av ålder. Ja du Marica vi fick en sommar med besked vi som längtade när det var så kallt, haha.
    Må så gott och Kram/MH

Lämna ett svar