Kryddskörd & äppelevent

Efter gårdagens otroligt ljuvliga septemberdag i bästa högsommarstil då jag iförd bikini klippt gräs, rensat rabatter och skördat mina fina kryddor var det en sorglig syn att mötas av regnrusk…Tänker inte ens tänka  h ö s t i mitt stilla sinne, jag ångar på och inbillar mitt lilla enfaldiga stycke till väsen att det är sommar för evigt….

Lavendel och alla kryddor ska torkas och frysas in för höst/vinterns ändamål.

Här ska torkas, frysas in och delas med vänner så det förslår… Har hur mycket kryddor som helst för den som önskar!

Dessutom ska jag alldeles snart skörda lilla äppelträdet på dess frukt. Då ska här bjudas på en fullkomligt salig äppelpaj. Ni vet väl att äppelfesten i Kivik infinner sig om ett par veckor?

Ni håller väl koll? Jag kommer vara där…

Hepp!

You may also like

Lämna ett svar