Vi ska ha tillökning…

 Snart är, till Mathildas stora glädje, familjen Silverhamn utökad till sex familjemedlemmar.

Det svåraste är väl att enas om ett lämpligt namn till nykomlingen.

Förslag mottages med stor tacksamhet dock inga fjantnamn som smulan, flingan eller något med -is ändelse 😉

Tror det är en pojke men för säkerhets skull kan man ju välja ett könsneutralt namn.

Hej så länge mina vänner!

 

You may also like

12 kommentarer

  1. Men vad söt! Tycker att kisen i sig är så söt så att han måste ha ett lite ”fulare” namn. Förstå mig rätt….döper man något så sött till ett sött namn så blir det bara fööööör mycket! Sture såg jag ovan. Passar perfekt. Eller Hilding eller Sven eller Bertil eller kanske Sixten?

  2. Åh så söt! Jag tycker det är gulligt med namn som är nåt helt annat – dvs tex en frukt, kaka eller godissort. Förslag (utan nåt könstänk): Kiwi, Mango, Hallon, Ballerina, Mint, Toblerone, Plopp, KitKat – åå det finns så många roliga namn 🙂 Lycka till!

Lämna ett svar