Jag är med kran!

Hej från sommarens sämst uppdaterade blogg!

Jag har liksom annat för mig för tillfället och det hinns liksom inte med att blogga eller instagramma. Dessutom har jag tröttnat på att agera dokusåpematerial för somliga med en osunt stor portion illvillig nyfikenhet. Vet att jag har varit ytterst frikostig med att bjuda på personliga kriser och den allmänna berg och dalbana som jag farit med i de sista åren men sån är jag. Säkert spelar min adhd in som gör att filtret saknas både för in och outputs.

Lite koloniuppdatering då. Jag har äntligen fått en kran installerad av min snälla rörmokarpolare ? lycka i min lilla låda.

Sån lyx att kunna diska och skölja grönsaker på ett praktiskt och smidigt sätt.

Nästa projekt blir nog en utedusch faktiskt då jag hellre ligger nere på kolonin och solar, grejar med växterna och chillar bara. Fast idag mäter tydligen vattentemperaturen 23!!! Ska ta mig ett dopp tänkte jag i plurret sen.

Hur har ni det?

Kram från mej.

You may also like

5 kommentarer

  1. Vad mysigt du har det på ”kollo”! Bra med en rörmokarkompis! Alla skulle ha en rörmokare en elektriker en snickare o en bilmekaniker i sin närhet! ? Nån som är bra på teknik också är ju inte fel…
    Vilken sommar vi har! Ha det så bra i värmen, kram! ❤?

  2. Tycker du uppdaterar mycket med tanke på sommaren, coolt du fått det med diskho och minikök. Du är en fena på att fixa och dona. Obehaglig känsla att de som inte känner glädje med ditt liv, din blogg är bara ute efter lite snokeri, men då har dom inte så värst intressant liv.Men det har du.
    Det är olidligt varmt nu får man säga det eller, haha. Snart får jag hösten i nacken.
    Kram och må så gott i sommarvärmen/MH

Lämna ett svar