Ilva fynd

Hej och God Dag!

Här har jag brytit den senaste tidens mögmåndag med avstressande mys och kvaitetstid med yngsta avkomman. Ska hjälpa henne att få fint på rummet sen ska vi baka har jag lovat.

Som jag nämnde igår så slog jag ihjäl en timme på Ilva och där hittar man sannerligen allid snygga pinaler stora som små. Dessa glasflaskor med propp kunde jag helt enkelt inte motstå då jag älskar sådana här glaskarameller…De mindre kan man ha till doftoljor som tex lavendelolja eller egentillverkat rosenvatten. Ypperligt bra presenttips tycker jag.Just nu står de och förskönar mitt köksbord men jag tänkte samla de på en vacker silverbricka eller en spegel och låta de reflekteras av tända ljuslyktor på det vackra barskåpet i vardagsrummet.

Nu hörrni ska vi fixa Stellas rum men titta in sen så ska jag ge er ett gott frullebulle recept!

Ha en ytterst skön Måndag!

You may also like

4 kommentarer

  1. Glas är så vackert och i synnerhet i kombination med levande ljus.Det påminner mig om en sommardag då solen blänker vid havet, nu fick jag en längtan till sköna underbara stranden, på Österlen!!

    Må så gott och en trevlig kväll/MH

Lämna ett svar