Sur som en citron

Hej på Er och god kväll!

Hoppas ni mår bra och är gladare än vissa citroner som tycks ha nada empati och förståelse att mitt liv inte kretsar runt att behaga andra 24-7.

Spotta ut citronen och sug på livets söta glädjeämnen istället som att 1) det snart är vår 2) vi har fred i vårt land 3) de flesta av oss har tak över huvudet och något att äta.

Jag har beslutat att inte själv sponsra fler tävlingar här i bloggen då det har visat sig vara hyfsat otacksamt plus att flera tävlar med dubbla alias för att öka sina vinstchanser vilket jag tycker är fusk och osjysst mot medtävlande.

För att inte tala om den otåliga ton vissa tar sig när inte vinsten dimper ner i knät sekunden efter avslutad tävling.

Att blogga, skriva, fota, redigera bilder samt ständigt försöka komma på nya inspirerande inlägg tar enorm tid. Har man dessutom familj, hus och hälsobekymmer kanske inte alltid fokus ligger på topp.

Då fick jag det sagt. Stort TACK till alla er andra goa läsare som har visat mig förståelse och peppat med snälla och uppmuntrande kommentarer.

Sånt värmer i hjärtat då själen känns kall.

You may also like

10 kommentarer

 1. Håller med alla föregående talare, du är en stor inspirationskälla och jag delar din förkärlek till antika möbler. Du ingår i min dagliga ”kollabloggarrutin” och där är det inte många som passar in 😀 KRAM

 2. God morgon

  Idag kommer nya sängen, lakanen redan i tvättmaskinen och jag tror solen är på G. Barnen är lugna och mamma ska snart få kaffe!!! Ibland flyter saker på:::;)
  Många kramar

 3. Godmorgon tjejen,

  Bra att Du är tydlig med ditt budskap, och hoppas citronerna väljer ett annat forum än din coola blogg.

  Jag kikar in här nästan varje dag och får små glimtar av ditt liv, och jag borde väl kommentera lit oftare. Det är alltid lika spännande att ta del av dina välskrivna texter och därmed också en bit av ditt fina och mänskliga hjärta. Du kan konsten att balansera flott mellan din egen integritet och det generösa som du förmedlar.

  Jag vill med detta försöka att boosta dig, samt få sagt att du är kanonbra precis som du är, hoppas innerligt att du fortsätter din egna och ärliga väg – och inte slutar blogga.

  Agneta

 4. Hej Marica! Nu har jag missat något men jag förstår att du fått elaka kommentarer. Fattar inte varför en del måste spy galla. De bloggar jag läser, läser jag för att jag blir berörd på något sätt, glad o inspirerad. Sen tycker inte jag likadant som tex dig i allt du skriver men det behöver jag ju inte kommentera! De gånger jag väljer att kommentera skriver jag något positivt. Jag tycker att du verkar vara en jättemysig tjej med en härlig blogg!!! Fortsätt skriv det du vill och framförallt NÄR du vill, det är DIN blogg! Ha det jättebra och hoppas att ni får vara friska nu hela familjen. Styrkekramar från småland.

Lämna ett svar