Min nya ring

Minns ni att jag fick en ny ring av mannen som skulle ersätta vigselringen som olycksaligt hamnade på Östersjöns botten redan första sommaren vi var gifta?

Har tagit nästan ett år att få rätt på storlek och modell. Den ursprungliga jag fick fanns inte i min storlek då jag har ganska smala fingrar…anledningen till att jag tappade den första.

Men nu sitter den nya på fingret. 

Den släta silvriga förlovningsringen är egentligen i rostfritt stål och då även den nya silverringen från danska Aagaard är aningen för stor (fanns inte heller i min storlek) så hålls den på plats av den bredare.

Man blir väl kraftigare med åren 😉

Undra vad man kan hoppas på för fint i år, he he. Firar sju år som gifta i Maj.

Madre mia vad tiden går…

Apropå det, har lite annat att bruka min tid på idag. Hejs svejs!

You may also like

4 kommentarer

  1. Jättefin ring som matchar den släta. Jag gillar också silver eller rostfritt, tycker det är finare än guld. Får se om jag får en ring till någon gång, har än så länge bara en förlovningsring!

  2. Ooh, vilken fin ring. Lagom, inte för pråligt men ändå med bling och det lila extra. Jättefin verkligen! Själv väntar jag på ”en vacker dag” 😉 (Om du frågar mig var hela förra sommaren kanon) Men kanske på vår 10 års dag.. Vi får se. 😉

Lämna ett svar