Vårkänslor & bortskämd

God söndag alla vänner!

Hoppas er helg varit fin. Jag har haft ett härligt veckoslut med kärlek och vårkänslor.

Ja nu har stjärnmagnolian slagit ut i mitt vardagsrum och sprider väldoft och vårfägring. Ljuvlig känsla.

Igårkväll var jag och elva andra härliga damer på en fantastisk middag som vännerna Betina & Liza hade fixat.

Det blev en underbar kväll med mycket skratt, sång och en mindre violinkonsert…live!

Helt underbar afton alltså. Som om trerättersmiddag med bubbel, Irish coffee och hela konkarongen inte var nog så fick vi med oss en present hem. Länge sen jag blev så bortskämd.

Känner mig tacksam. Kommer leva på detta länge.

Nu ska jag landa i söndagslunket med en kopp kaffe.

Kram på er. ♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Åh så fina kvistar trodde inte de skulle slå ut, ja verkligen vårkänslor. Vackert dukat gillar servetterna, istället för papper. Förr var det ju inget annat på de ”fina” kalasen, vackert dukat med porslin och linneservetter.
    Kastar mig tillbaka till barndomshemmet då hade vi tröskefolk alltså de som körde runt och hjälpte till vid tiden för tröske. På den tiden stod man på tröskebordet och säden säckades, inte som dagens otroliga maskiner.
    Då dukade mor och farmor med finaste porslinet och bestick, ser det fortfarande framför mig och jag var väl inte mer än fem år.
    Kram/MH

Lämna ett svar