Måndag varje vecka

Ja det går väl liksom inte att hoppa över, de där måndagarna. Och imorgon är det tråktisdag. Nä nu får fröken neggo skärpa sig, va!? Är faktiskt glad att vara tillbaka på jobbet. Älskar att vara utomhus hela dagarna. Känner mig så där härligt fräsch när jag kommer hem.

Jag saknar dock den heta sommaren och den gyllene hudtonen man fick på köpet. Är lite frestad att dra iväg till solen nån vecka om det finns ekonomiskt utrymme till det längre fram.

Har ni några escape-the-winter plans?

Jag som reste jämt förr kommer knappt utanför kommunen känns det som numera.

Hade varit fint att få åka lite längre bort också. Inte bara till Mallis eller kanarieholmarna, ni vet. Har alltid drömt om Filippinerna eller Fijiöarna. När jag var i Australien så var det busbilligt att flyga därifrån vilket så här i efterhand är rätt bull att jag inte gjorde då liksom.

En annan gång kanske. I ett annat liv.

Nä nu ska jag knyta mig och hoppas att mina svullna ögon försvinner med lite nya huskursmedel jag kört med sista dagarna. Rapport kommer.

Kram

You may also like

3 kommentarer

  1. Härligt foto det dröjer ine så länge tills vi är där igen, tills dess får vi göra det bästa av allt, njuta av LIVET för det har vi ju oavsett vad vi gör det till.
    Jag saknar också sommaren jättemycket en av de bästa på länge. Att åka tillbaka i tiden som vi gjorde på min födelsedag med de största barnbarnen där de fick se mitt barndomshem, det som var vår ICA butik för längesen och besöka Ålabodarna och mycket mer, det var så härligt det kommer jag minnas när snön yr över slätten.
    Positivt tänkande är A o O nåt annat tar ner sinnet totalt.
    Det är den resan jag gjore i sommar annars är jag en hemmakatt, haha.
    Kram till dig/MH

Lämna ett svar