Drömboende & längtan

Hej söndagkväll!

Då var höstlovet till ända och vi har verkligen rivstartat november. Redan 5:e imorgon ju.

I fredags avslutade vi veckan med att jobba vid detta ljuvliga boställe som jag vill HAAA! Om det blir till salu igen vill jag ta över denna underbara oas som ligger nånstans ute på Österlen…

Helgen har för övrigt varit rätt skön men fylld av längtan. Längtan efter människor som mitt hjärta klappar lite extra för. Igår for jag och Mathilda över till Köpenhamn för att mildra abstinensen lite och för att komma bort. Kunde inte valt en bättre dag. Solen sken från en klarblå himmel.

Efter det blev det sushimys med vänner och idag kom min andra favoritmänniska hem igen efter lite släktbesök på västkusten. Så nu är nästan hela familjen samlad.

Imorgon är det dock jobb & skola igen. Tillbaka till rutinerna. Jag ska inleda ett nytt leverne tänkte jag. Ska rensa ut min kropp från skit, sjukdomar och annat belastande med en detox. Tänker inte vara sjuk en enda dag till denna höst/vinter. Basta!

Berättar sen hur det går. Ha en skön söndagkväll.

Kram ♥️

You may also like

1 kommentar

  1. Tiden den rusar verkligen framåt, men det är skönt på ett sätt så kommer vi på rätt sida om en ny vår, det som vi båda redan längtar till.
    Mysigt hus med kullersten på gården. Jag gillar det där som inte är så tillrättalgat utan låt naturen få ta tag i det och busa de lite så där lagom. Älskar murgröna de är så underbart och väldigt dekorativt. Helt klart gör du rätt i att längta och som du säger en vacker dag så har du ditt drömhem.
    Önskar dig och alla andra en bra start på veckan. Kram/MH

Lämna ett svar