In i dimman

Torsdag, var hälsad.

Redan fredag imorgon och vi kan försvinna in i helgdimman. Denna blir lite speciell då jag ska ta farväl av några vänner som ska flytta utomlands. På söndag väntar spamys. Som jag behöver det. Behöver något uppiggande i vintermörkret.

Dimman ligger extremt tät över hela Skåne. Fick nästan krypköra till jobbet bitvis. Men vackert är det, eller hur?!

Idag ska vi plantera en tujahäck och lite annat krafs. De flesta börjar stänga ner sina trädgårdar inför vintern och det blir mindre hektiskt. Längtar dock till en ny vår som inte är för avlägsen faktiskt.

Förresten, var på bio igår och såg A star is born med Bradley Cooper & Lady Gaga. Som jag grät. Oerhört starkt drama med mycket igenkänning(tyvärr) & fantastisk musik.

Rekommenderas!

Ha en fin dag. Nu är min lunch slut så hej då så länge.

♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Vackra foton är det inte Tommarpsån och där brukar gå kor, underbara foton.
    Ja nu ska naturen gå till vila men det går snabbt framåt i alla fall.
    Jag har varit på SPA idag på mitt älskade Örums Nygård där är så underbart, kände mig så avslappnad i kroppen när jag körde hemåt.
    Inte alltid så kul och säga på återseende, för ni kommer säkert träffas åter.
    Må så gott och Kram/MH

Lämna ett svar