Den eviga sommaren

Nämen hej…

Återigen så får jag be aningens om ursäkt för sämst uppdaterad blogg. Händer mycket i mitt liv just nu som tar fokus från sånt jag förr la mer vikt vid…som att blogga, instagramma och annat ytligt faktiskt.

Dock älskar jag fortfarande att skriva och det är väl egentligen det som jag saknar mest. Inte den ständiga stressen att leverera fyndiga och inspirerande blogginlägg.

Ser det som ett sundhetstecken att jag sänkt kraven och mer och mer down shiftar…

Igår tog vi en tur till bror i Limhamn, jag och Mathilda. Vi t om badade nere vid hamnen.

Denna sommaren går till historien som tidernas hetaste i alla bemärkelser. Har badat för både förra året, i år och några år framöver faktiskt.

Igår var inget undantag. Kämpar med att hålla kroppen sval och hjärtklappningen har varit galen. Men försöker tänka att vi får njuta så mycket det går för det tar slut nånstans. Eller?

Jag vet inte mycket om morgondagen men jag vet att jag tänker ta den som den kommer. Vi ses igen. På något sätt.

Imorgon blir det i alla fall Panda da Panda och häng med Jemima med flera.

Besos.

You may also like

3 kommentarer

  1. Absolut går den till historien denna ljuvliga varma svettiga sommar, men ack så vacker. Moder natur bjöd oss frusna på detta så vi kunde hämta oss från den hårda vinter. I natt har det regnat och åskat över slättet och det ska inte bli lika varmt nu enligt de vise.
    Du gör rätt i som inte lägger ner så mycket tid vid datorn det finns ett liv utanför allt detta som är betydligt behagligare och mer nyttigt.
    Vi njuter framåt.
    Kram/MH

Lämna ett svar