Då kan jag berätta…

Hej vänner!

Det är med stolthet och en viss portion mallighet jag kan deklarera att jag fått en artikel publicerad i ett stort branschmagasin.

I förrgår landade det nytryckta magasinet i min hand och det var med stor lycka i bröstet jag bläddrade fram till min vårspaning för att se min text och bilder i tryck. Stort för mig faktiskt.

Den etablerade branschtidningen Viola har ynglat av sig till en ”dottertidning” i form av Viola butik som riktar sig till florister & gardencenters. Som sagt, för mig är det en milstolpe och något att fira såhär efter månader av skit och elände rent ut sagt.

Ikväll blir det alltså bubblor med vänner.

Nu ska jag vila en stund då jag är trött som vanligt. Ses senare. Då blir det tävling.

Kram ♥️

You may also like

12 kommentarer

  1. Men så roligt för dig. Hejja hejja :). Grattis :). Hoppas också att det varit en lika härlig vårdag med strålande som som det har varit uppe i huvudstaden. kram kram

  2. Stort grattis det är du verkligen värd. Du har ju fått skrivandets gåva så det passar dig som handen i handsken. ? så glad för din skull. Ha en fin kväll kära du. Kram Sara ?

  3. Grattis Marica verkar till att va en jättefin artikel du skrivet! Ett ben till som du kan står på, du är ju en konstnärssjäl och kreativ. Fina foton också.
    Jag älskar att läsa magasin med växter och inredning, man kan fynda på loppis och de känns ofast inte omoderna utan allt kommer åter.
    Ha en fin helg och Kram/MH

Lämna ett svar