Dags för sommartid & tävling

(Tävling/samarbete med Tradebanco)

Hej hej!

Jag behövde ta det lungan igår efter lördagens häng. Inte för att det blev särskilt sent eller överdrivet på något sätt utan för att jag som sagt är utmattad och inte orkar lika mycket sociala sammanhang som tidigare.

SÅ jag vilade mig igår och la mig väldigt tidigt för att orka gå upp klockan 06 som vi nu gör tack vare det fjantiga sommartidsalternerandet. Hoppas lagförslaget går igenom att slopa tramset.

Hur som helst jag påbörjade min praktik på Åbergs Trädgård idag och det var som att tiden stått stilla. Tog vid att skola om både tomater och tagetes precis som förra året. Skoj att vara tillbaka.

Då var det dags för tävling!

IMG_4180

I samarbete med Tradebanco kan nu tre glada vinnare bli ägare av varsitt hårvårdskit.

IMG_4179

1) Shea butter kit

IMG_4184

2) Argan oil of Morocco kit

IMG_4194

 3) Coconut miracle oil kit + brunetteshampo /blondshampo

För att delta i tävlingen ska du berätta vad du tycker om det här med byte av sommartid/vintertid två gånger om året och vilket kit du helst vill vinna.

Tävlingen avgörs på Fredag 29/3. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Good luck!

Avslutad.

You may also like

33 kommentarer

 1. Hatar, hatar, hatar när vi ställer om klockan. Tar minst 1 mpn innan man är i fas och då är det snart dax igen… Mitt hår skulle bli jätteglatt om det vann set nr 2.

 2. Det här med att vrida om klockan är olika för mig. Eftersom jag jobbar natt haha. Vill gärna inte jobba natten där man drar tillbaka klockan. Men när man ställer fram går det hur bra som helst haha.
  För övrigt tycker jag att det är rätt skönt, även om man känner av ibland att vi ändrat. Jag är oftast väldigt nere & deppig på hösten så känner att själen får en riktig skjuts när det börjar bli ljusare längre. Då känns allt mer ljust för mig också ❤️

  Jag hade gärna vunnit kit nr 2. Perfekt nu när bebis kommer om 6 veckor och jag använder dessa sista veckor för att ta hand om mig själv, fräscha upp mig och göra mig redo för livet med en bebis sen.

 3. Jag skulle bli rent saligt lycklig över ett Shea Butter Kit ❤

  Önskar också att det skulle vara normal tid året om. Det är ju den tiden Moder Natur har – då borde vi kunna ha den med. Allt bygger på normal tid ❤

 4. Hej. Önskar vinna kit nr 2.
  Skulle gärna vilja ha samma tid i jämt. Mår inte bra psykiskt av tidsomställningen.
  Tack för en fin blogg och mysig tävling.
  Håller tummarna. Har aldrig vunnit förut och mitt hår skulle verkligen behöva lite tlc.
  Kram ?

 5. Jag ❤️det! Får ny energi och känner hopp om livet. NU vet man att ljuset och värmen lurar runt hörnet. Och när vi drar tillbaka klockan i höst är det ok, för då har man fyllt på sitt glädjekonto! Jag önskar vinna ”SHEA” för jag behöver trolla bort mitt frizz…. måste ju vara grann inför sommaräventyr! ?

 6. Det bästa är morgonen efter bytet till sommartid och man vaknar och tänker ”yes, idag var dottern duktig och sov ända till 06:30”

  Det sämsta är när man inser att hon sovit precis lika länge som dagen innan. 🙂

  Önskar vinna kit 2

 7. Det positiva med sommartid är att det blir ljusare och det positiva med vintertid är att man får sova en timme längre ?❤️

  Det negativa med bytena är att jag reagerar på skiftningarna och blir jättetrött ?

  Önskar vinna kit 3 ❤️

 8. Tycker absolut inte om detta med sommar och vintertid, tycker bara det ställer till det och är jobbigt!
  Vilken härlig tävling, är gärna med och tävlar om kit 2) Argan oil of Morocco kit

 9. Hejsan. Är gärna med och tävlar. Hoppas på kit nr 2.

  Tycker inte om att ändra klockan. Värst är på vintern när det blir mörkt på kvällen så tidigt. Men helst skulle jag vilja slippa ändra klockan alls. Sommar eller vintertid spelar ingen roll. Fast fick jag välja sommartid.

 10. Ser inte fram emot tidsombytet alls, och det tar flera dagar att ställa om mig igen! Skippa det helt!

  Eller – om man ändå ska hålla på, gör det ordentligt! När det ör dags att ställa tillbaka klockan i oktober, ta i med några extra timmar så så det verkligen blir ljusa kvällar! En timme kan kvitta, men 4-6 hade gjort skillnad. För visst hade vintern blivit roligs med ljus fram till 20 på kvällen! Jetlaggad blir man ändå…

  Önskar vinna det underbara Svea-setet!!!

 11. Jag gillar inte tidsändringen, för tiden i världen är i alla fall vriden.
  Jag som är uppväxt på landet och på den tiden med kor som skulle mjölkas, min far han ogillade det väldigt mycket för korna ställer man inte om hur som helst, de var vana att mjölkas på samma tid morron och kväll och den förskjutningen ställde till det för våra fina kor innan de kom in i de rutinerna och sen skulle de ändras tillbaka igen. Så det är kanske lätt för människan men inte för mjölkkorna! Så gärna för mig får tiden ticka på som vanligt utan nån som helst omställning.
  1) Shea butter kit om jag fick välja.
  Kram och ha det så bra hos Åbergs/MH

 12. Jag tycker denna vecka efter sommartid är den jobbigaste på hela året. Känns inte som om kroppen hänger med och orkar denna förändring. Nej ta väck det!
  Lyckan skulle vara total om man vann packet nr 2) Argan oil of Morocco kit ?

 13. Ju äldre jag blivit ju jobbigare är det när vi går över till sommartiden, förr bekom det mig inte alls. Nu känns det som jag är bakis i flera dagar. Bryr mig inte om vilken tid vi kör bara vi håller oss till en tid året om.
  Jag har inte prövat några produkter från Tradebanco men tror kit nr 1 skulle passa mig fint.
  Kram <3

 14. Hej,
  Jag tycker att det ska slopas, bara jobbigt med omställningen!
  Om jag skulle vinna önskar jag kit nummer 2 som förhoppningsvis med sina dofter skulle återkalla minnena från förra årets semester i Marocko!

 15. Hej!
  Tycker mest att det hela med sommar o vintertid vållar en massa huvudbry och strul för de flesta…. Men okej, rätt skönt att det varit lite ljusare på kvällarna. Jag hoppas på kit nr 3?

 16. Jag tycker vi ska ha sommartid året runt, vi behöver ljuset ännu mer på vintern i vårt mörka land
  Jag skulle vilja vinna sheakitet eftersom jag inte provat det. Har provat de flesta andra produkter och de är super
  Favoriten är nog arganoil eller kikkioil eller kanske macademia
  Hmm alla är ju tokbra!

 17. Slopa mer än gärna uppdelningen sommar och vintertid. Skapar bara en massa onödigt stress och en massa förvirring. Känner att vi här hemma kommit ur ruinerna. Nä…låt oss ha sommar och sommartid jämt. Så, enkelt och bara bra för alla. Om jag har en möjlighet att vinna skulle jag (eller mitt hår behöver) vilja ha kit nr 2. ?

 18. Hej. Jag tycker att det här med sommar/vintertid ger mig lite blandade kännslor. Jag känner att jag blir och är mycket tröttare nu, på nått sätt. Jag är en morgon person som vaknar tidigt av mig själv och att vakna nu t.ex kl.06.00 när den för bara nån dag sen var 05.00 känns så himla konstigt i min hjärna. Men det är inte bara negativa saker, utan vi har sol (förhoppningsvis) mycket länge in på kvällen vilket är så härligt.

  Jag skulle vilja vinna kit nr.3-Coconut Miracle oil

  Mvh Moa?

 19. Hejdå mörker kyla och kalla vinterfötter, hej ljusa kvällar fågelkvitter och solblekta hårrötter ?
  Jag tycker verkligen om skiftningarna när vi byter tid. Håret skulle verkligen behöva en omgång med shea butter, så jag håller tummarna för vinst ??

 20. Vinner helst kit nr 3; Shea butter kit!
  Jag tycker att det är rätt värdelöst med sommar/vinter-tid, då dom faktiskt klarade sig utan de förr. Klockor med, hade jag kunnat så hade jag levt utan klockan och kollat på solen vad tiden är.

 21. Jag hatar(!) sommar- och vintertidsuppdelningen. Min knopp (eller kropp?) blir tokig och jag sover jättedåligt. Shea butter kit låter som en perfekt vinst för mitt lockiga torra hår! Toppen nu när mössan äntligen åkt av ??

 22. Hej vilken spännade tävling.Jag är gärna med och tävlar.Min motivering är att för min del skulle jag önska att vi hade samma tid jämt det vore nog skönast.Det finns ju både fördel och nackdel med båda.Har jag tur att vinna så önskar jag kit 2.Tack för en rolig tävling och en glad påsk?

 23. Jag tycker det är jobbigt med tidsomställningen, det märks stor skillnad på min energi när tiden vänds tillbaka eller framåt. Tycker den där timmen gör stor skillnad. Har haft svårt att hitta bra sovrutiner men nu hade jag äntligen hittat en sådan och kroppen ställde in sig samma tid varje kväll för sömn = mådde mycket bättre, men det blev tyvärr rubbat nu i och med att vi flyttade fram klockan. Det enda positiva är att det är ljust längre (åtminstone som vi uppfattar det). När det är vintertid är det enda positiva att man får sova en timme längre.

  Skulle jag vinna skulle jag gärna vilja ha Argan Oil of Morocco-serien!

 24. Jag tycker om att byta till sommartid! Jag får en energikick av bytet och blir mer än taggad på att starta igång nya projekt, träna och äta bra!

  Argan oil of Morocco kit hade vart drömmen att vinna till mitt slitna hår! 🙂

 25. Det känns som att jag är den enda som tycker att det är okej! Som när det är våren då blir det ljusare och man blir så glad och får vårkänslor! Sen när man ställer tillbaka så får man en mysig känsla då blir det mörkare och man kan mysa med tända ljus osv.. skillnaden blir ju större om man har detta 🙂

  Hade jag turen att vinna skulle jag önska mig Shea butter kit

 26. Hej. Har aldrig förstått varför man måste manipulera även tiden. Jag är född på normaltidoch vill leva i samma tid året om. Eller ska EU manipulera soluppgången med, försöka hindra den eller påskynda. Hoppas vi får tillbaka ordnine . I tyskland har man gjort undersökningar om det här och bara negativt. Sjukdomar ökat även depression 12% mm mm.

  Om jag blir en lyckans ost. Så nr 3 är önskvärt.

 27. Jag hade gärna slopat detta med att vrida hit och dit tiden!
  Känns så meningslöst då alla verkar bli rubbade av det och man själv blir förvirrad av ordspråket : Ställa FRAM eller TILLBAKA utemöblerna!
  Låt oss alltid ha sommartider hej hej!!!

  Hade velat vinna kit 2 eller 3

 28. Det måste vara jävulens påfund!! Att vrida klockan fram o tillbaka i tid och otid kan inte göra någon människa glad, det är jag säker på.
  Om jag mot all förmodan skulle vinna så skulle lite blondinschampo sitta som handen i handsken ❤

Lämna ett svar