En lisa för själen

Åka på SPA och ta hand om sin stressade själ på regelbunden basis borde vara en mänsklig rättighet. Nu har varken jag eller de flesta råd med det särskilt ofta men ibland får hen unna sig. Det är själavård som bör prioriteras!dsc06080dsc06079dsc06077

När Rebecca & jag besökte Falkenbergs strandbad för någon helg sedan var det såklart The Ivory som blev höjdpunkten på vistelsen. Genom Hamambad, lerinspackningar och afrikanska brisar kom vi ut lenare och renare än någonsin.

dsc06087dsc06084dsc06088

Vår tvagningscermoni inleddes med ett mjukgörande fotbad med havssalt från Döda Havet. Dra in magen; sa Rebecca när hon skulle fota mig, ha ha. Svårt efter kvällsmiddagen aftonen innan…dsc06099dsc06101dsc06094

Ber om ursäkt för de aningen dunkla fotona. Inte helt lätt att fånga skarpa bilder i den fuktiga och dämpade miljön men ni känner förhoppningsvis av den avslappnade atmosfären som hela spadelen andas.

Både jag och Rebecca var mosiga och aningen loja efter två timmars badande och tvagande. Ska man boka in sig på detta hotell rekommenderar jag att ta två nätter så att du kan njuta till fullo av alla faciliteter. Vi kände spontant att vi gärna hade stannat en natt till för att verkligen komma ner i varv. Man blir trött av att spa:a!

Efter denna underbara helg blev jag ytterst sugen på ett sundare leverne och skulle mer än gärna åka på en hälso & träningsvecka nånstans.

Har ni testat det nån gång? Tipsa gärna mig.

Nu blir det en spirulinasmoothie och sen en PW. Hej så länge.

I samarbete med Falkenbergs Strandbad.

You may also like

2 kommentarer

  1. Underbart med SPA och det behöver vi alla då och då, fråga mig mitt andningshål är underbara Örums Nygård,fantastiskt trevligt personal och ägarna är toppen och det märker man när man stiger in genom dörren.

    Utsikten från poolrummet oavsett om det är sommar eller vinden spelar spratt är lika vackert så jag håller med dig om att besöka SPA ger energi.

    Kram och må så gott/MH

Lämna ett svar