Fyndat!

Tjena hallå!

Det blev ju inget strandväder som jag hoppats på men däremot en rejäl loppistur med snäckan min. Hon har definitivt ärvt min fäbless för gamla saker och älskar att gå på antikbodar och loppisar. Så roligt!


Jag fyndade dessa 40-tals fåtöljer för det hiskeligt låga priset av 275 riksdaler. FÖR BÅDA! 

Yay to that! Nu har jag grunnat på om jag ska riva av tyget och måla och klä om allt i linnetyg men vid närmare granskning så är tyget rätt fräscht och snyggt så att jag kanske bara målar träet svart. Vad tror ni?

Gjorde några andra trevliga fynd idag som jag vill deklarera men det tar vi imorgon. Ska ut på sommarpromme med dottern och köpa mjukglass. 

Ha en riktigt angenäm afton.

Kram ❤️

You may also like

6 kommentarer

  1. Grattis Marica!

    De här fåtöljerna var ett riktigt fynd! To die for. Som man säger numera. Verkligen. Jag skulle definitivt inte göra någonting med dessa fina möbler. Frånsett att olja träet lite då och då. Tyget är ju mycket snyggt. Ett mönster som gifter sig så bra med möbelns modell. Någon kudde i varje stol i någon blek pastellfärg kanske kunde vara fint. Vad tror du om kallrosa? Eller ljus akvamarin?

    Lycka till vad du än bestämmer dig för!

    Moi

  2. Vilka fynd, det är ju så roligt med loppis, själv var jag också på några,bla Suckarnas i Simrishamn, där är mycket folk och många säljare, väl värt ett besök.

    Jag hade inte gjort nåt,möjligtvis lite teakolja eller annat som piffar upp träet. Finns en charm att behålla det, men det är ju mitt tycke, haha. Tyget är jättefint också, det hänger samman med hela stolen.

    Så klart Stella ärvt det trevliga från dig.

    Fin kväll till er. Kram/MH

Lämna ett svar