Hemma hos ett hem för anglofiler

Nu var det fasligt länge sedan vi hade ett Hemma hos här på bloggen så det är hög tid att  kika in i ett tycker jag.

I södra Skåne hittar vi denna vackra sekelskiftesvåning som får alla anglofiler att sucka av längtan efter en stor blommig kopp med Lipton, nybakta scones och cottage cheese.

Alla stolar har mannen i huset målat och klätt om.

Vardagsrummet är nytapetserat med härligt mönster från William Morris.

Även sovrummet är nyrenoverat med denna ljuvliga tapet från Carma.

Trädgården är såklart en vacker avspegling av huset och rymmer obligatoriskt formklippt buxbomshäck, doftpioner och ljuvliga slingerväxter.

En dröm för trädgårdsfantaster.

Vi tittar in här till sommaren igen när allt står i blom.

Fick en oförklarlig lust att se en av mina favoritfilmer Ett rum med utsikt 😉

Har ni sett den?

Nu har jag annat att pyssla med men vi ses sen.

You may also like

4 kommentarer

  1. Åååå den kökslampan skulle jag vilja ha!! :). Vet du var dom hittat den? 🙂
    Tycker det är svårt att hitta vad jag vill ha. Funderar dock på att göra en egen lampa (borra hål i någon metallskål eller dylikt). Soffbord är också så svårt att hitta exakt vad man vill ha. Antingen så är det asdyrt eller så inte riktigt som jag vill ha det. Funderar också på att snickra ihop ett. Får väl se om det blir av:) Hoppas ni hade underbart vårväder i Skåne idag och att du fick njuta av vårvärmen! Det hade vi :). kram kram

    1. Visst är lampan asfin. Den är köpt på lampaffären i Skurup. Men visst kan du ta någon gammal hink eller metallkärl och göra lampa av. Spännande projekt.
      Kram på dig ❤️

  2. Gud så fint! Jag älskar engelska program som visar hus o det engelska landskapet. Har aldrig varit där men det är en dröm… Vårt hem är ljusare inrett, blandat nytt, loppis o auktionsfynd med arvegods. Men det här är bara så vackert, o så långt ifrån alla stela kala hem som är moderna idag. Ser fram emot fler hemma hos! Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.